Begynder / Letøvet * = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

World of dances - 8-11 år

Antal tilmeldte: 8/25 Alder: 8-11 Ratebetaling Betales nu:
612,50 DKK
01-03-2023:
612,50 DKK
29/08/2022 - 24/04/2023 Sal 1 Mandag 17:00-17:45 Instruktør: Sebastian Laurentius Nielsen Laura Leiberg Poulsen
Beskrivelse

Drømmer du om at blive en dygtig og alsidig danser, samtidig med at du har det mega sjovt, så er dette hold helt sikkert noget for dig.

The World of Dances er et nyt og unikt undervisningskoncept for børn og unge. Her vil vi undervise i forskellige dansestilarter inden for street, contemporary og latin, som vi sætter sammen til nogle superfede Show Dance koreografier. Vi vil arbejde meget med grundlæggende trin og serier samt udstråling, styrke og teknik. På den måde skaber vi et godt grundlag for, at du kan udvikle dig til en dygtig danser.

Det vigtigste for os er dog, at du får det sjovt og en masse nye dansevenner.

Pris: 612,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Sebastian Laurentius Nielsen

Hej - mit navn er Sebastian, jeg er 17 år gammel, og jeg går i 1.g på Viborg Katedralskole

Jeg glæder mig super meget til endnu et år hvor jeg for lov til at lære fra mig til dig eller dit barn. Jeg har igennem flere år haft erfaring med at undervise børn i flere forskellige stilarter, og har nydt hver eneste øjeblik.

Jeg har igennem mit liv danset i 10 år, og igennem de år har jeg lært mange forskellige stilarter, som stammer fra mange forskellige nationaliteter. Stilarter som: Hip Hop, Commercial, House, Afro, Breakdance, Jazz, Moderne, og andre stilarter inden for Street Dance.

De seneste par år af mine dansekarrierer, er jeg begyndt at tage det mere og mere seriøst, hvilket har ledt til flere deltagelser i konkurrencer både indenlands og udenlands, som har resulteret i titler som Danmarksmester og Europamester. Jeg danser overalt i hele Danmark og har derfor en del erfaring at dele ud af.

Laura Leiberg Poulsen

Mit navn er Laura, jeg er 17 år gammel, og jeg har danset i 12 år.

Jeg har før undervist hos VSD i 3 år og efter 1 års pause, er jeg klar igen!

Jeg danser selv massere af forskellige stilarter, men beskæftiger mig mest med hip hop, girly, afro og House.

Jeg danser selv på et elitehold i Århus som konkurrencedanser. Jeg har deltaget til mange konkurrencer både i udlandet, og i Danmark. Heriblandt Verdens-, Europa- og Danmarks-mesterskaberne.

Jeg elsker at danse og kan slet ikke vente med at dele min danseglæde i den kommende sæson hos VSD!