Sille Høj

Instruktør
Sille Høj

Jeg hedder Sille og er 17 år gammel. Jeg begynder i 2.g på Viborg Katedralskole efter sommerferien, hvilket jeg glæder mig meget til. Derudover er jeg en meget frisk, smilende og sjov person, der elsker at bruge tid på venner, familie og selvfølgelig… aller vigtigst: dans.

Hvilke hold har jeg i denne sæson?:

World of Dances Kidz, level 1
World of Dances Kidz, level 2
World of Dances Teens, level 1

Hvilke ting vægter du i din undervisning:
Jeg vægter aller højest, at mine elever går fra dansetimen med et smil på læben. Det skal være sjovt at danse. Derudover går jeg op i at få den bedste danser frem i hver elev, ved at fokusere en del på teknik, rytme, udstråling og kropskontrol.

Hvor mange år har du selv danset og hvilke stilarter?
Jeg har danset siden, jeg var omkring 4 år gammel, hvilket vil sige ca. 13 år, hvor de fleste af dem har været hos Viborg Sportsdans. Og det har alle været nogle danse år, som jeg har nydt i fulde drag. Jeg har primært danset mest indenfor streetdance, såsom Dancehall, Girly, House, Afro og Hiphop. Og derudover også en smule Showdance, Contemorary, moderne og latin. Jeg har altid haft nogle ekstremt dygtige og meget forskellige danselærer, der har formet mig til den danser jeg er i dag. Jeg har fået de bedste teknikker og råd, som jeg forsøger at lærer videre til mine elever.

Giv tre gode råd til dine elever:

  • ALDRIG vær bange for at fejle! Man lærer af sine fejl og udvikler sig kun af det. Hvis du slet ikke fejler, bliver du altså heller ikke bedre. Man skal altså heller aldrig være bange for at spørge om hjælp af sin danselærer.
  • Hvis du vil have mest muligt ud af undervisningen, så kom til med en MASSE gåpåmod! Byt sætningen: ”jeg kan ikke finde ud af det”, ud med: ”det skal jeg nok lære!” Udfordre dig selv, tag chancer, spring dine grænser. Så kommer du langt. Dog er det vigtigt at huske på, ikke at gøre noget du føler dig utryg ved. Det er selvfølgelig altid okay at sige nej.
  • Ikke mål dig med andre! Du skal aldrig prøve at blive bedre end andre dansere, kun prøve at blive bedre end dig selv. Vi har alle forskellige egenskaber og svagheder, men det er dem, der gør dig til dig. Så kun fokuser på din egen udvikling.