Sebastian L. Nielsen

Instruktør
Sebastian Laurentius Nielsen

Hej, mit navn er Sebastian, og jeg er 15 år gammel. Jeg er som person et meget imødekommende og åbent menneske, og i dagligdagen går jeg i 9 klasse på Friskolen Hald Ege. Jeg danser selv næsten alle dagene om ugen, og flere gange i ugen tager jeg til Århus for at tage timer og danse på konkurrenceplan. Som konkurrencedanser har jeg deltaget i mange forskellige seværdigheder rundt i verden. Jeg har været med til at vinde Kaufmann cup 2018, Jeg har deltaget i henholdsvis EM og VM, og i februar vandt mig og mit hold kvalifikationen til VM i USA, som er blevet udskudt til 2021. Jeg vægter dans rigtig højt i mit liv, og jeg kunne ikke forstille mig en dag uden dans. Derfor vil jeg gerne ud og dele/give noget af min danseglæde videre til andre unge mennesker.

Hvilke hold har du i denne sæson?
I sæsonen 2020-2021 skal jeg have holdet ”Mix Up”, som er i alderen 11+. Det bliver et hold, hvor vi kommer rundt omkring mange forskellige stilarter fra hele verden. I timen lærer man ikke bare en stilart, men man får hele pakken og lærer meget forskelligt. Derudover er jeg instruktør på Tik Tok holdet for de 8-12 årige.

Hvilke ting vægter du i din undervisning?
De ting jeg vægter mest i min undervisning, er først og fremmest, at alle har det sjovt, og vi har en god stemning under hele timen. Det er også vigtigt for mig, at eleverne går fra timen og føler, at de har lært noget interessant, som de kan bruge til noget.

Hvor mange år har du selv danset og hvilke stilarter?
Jeg har selv danset siden 7-årsalderen, så dermed har jeg danset i 8 år. I de år har jeg danset mange forskellige stilarter. Hip Hop, Showdance, Contemporary, House, Afro, Popping, Breakdance, Girly Hip Hop, Moderne dans, Jazz. Det er også de stilarter, som jeg kommer til at lære fra mig i.

Giv tre gode råd til dine elever:

  • Ha´ det sjovt!
  • Tag læringen til dig!
  • Tag dit gå på mod på!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre gode råd: