Juliane Nielsen

Instruktør
Juliane

Jeg hedder Juliane og jeg bliver 17 år til juni. Jeg skal til at starte i 2.g på Viborg katedralskole efter sommerferien. Jeg er en meget glad, smilende og udadvendt person, jeg elsker at være social, møde nye mennesker og så selvfølgelig danse.

Hvilke hold har du i denne sæson?
World of Dances Kidz – level 1
World of Dances Kidz – level 2
World of dances Teens – level 1

Hvilke ting vægter du i din undervisning?
Jeg vægter, at mine elever får en god teknik, grundtrin, rytme, udstråling og lære at føle og følge musikken og dansen. Der udover skal de bare have det rigtig sjovt og glæde sig til at komme til dans.

Hvor mange år har du selv danset og hvilke stilarter?
Jeg har danset i 10 år, og de fleste af dem hos Viborg sportsdans. Jeg har danset rigtig mange forskellige stilarter bl.a. Contemporary, moderne, showdance, en smule latin, men mest streetdance. Jeg er blevet undervist i mange forskellige stilarter af streetdance bl.a. House, Afro, Dancehall, popping, men mest af alt Hiphop. Jeg har gennem alle årene været så heldig at blive undervist af nogle af de dygtigste og mest talentfulde dansere i Danmark herunder John og Eddy Nini, Danny Shnayderman, Timothy De Mesa, Dylan Mayoral og Valeria Kehlet.

Giv tre gode råd til dine elever:

  • Fokuser på jeres egen udvikling i stedet for andres. Husk at øv derhjemme. Man bliver kun bedre hvis man øver sig.
  • Man laver fejl for at blive bedre. Jeg har lavet tusinde af fejl og gør det stadig. Jeg vil have været supermand, hvis jeg ikke har.
  • Tør at tage chancer. Tør at stille sig op foran de andre og danse, selvom man måske glemmer hele dansen. Det er sket for alle de bedste dansere.