Isabella Tarne

Instruktør
Isabella

Heej, mit navn er Isabella. Jeg er 15 år og går i 9.klasse på Viborg Private Realskole. Jeg er en meget imødekommende og smilende person med masser af energi og danseglæde. Jeg har selv haft de fedeste oplevelser igennem dansen, som jeg aldrig vil glemme, og derfor håber jeg på at kunne give de små dansebørn et skub på den rette vej.

Hvilke hold har du i denne sæson?
Kids style 7-8 år

Hvilke ting vægter du i din undervisning?
I min undervisning vægter jeg at vi danser fordi vi kan li’ det. Vi skal kunne grine og fjolle rundt sammen, og vi skal komme til hver undervisning med et smil på læben. Udover fjolleriet håber jeg at kunne motivere og inspirere mine små dansebørn til at blive bedre og bedre for hver gang, og lære hvor fedt det er at danse!

Hvor mange år har du selv danset og hvilke stilarter?
Jeg har altid været i retning af dansen, men fra da jeg var ved 8-årsalderen begyndte jeg rigtigt at befinde mig ude på dansegulvet. Jeg har siden jeg var lille prøvet en hel masse forskellige stilarter af, det kunne have været alt fra børneballet til danser på eliteplan. Igennem de 7 år har jeg eksempelvis beskæftiget mig med Hip Hop, Ghetto Hip Hop, Girly Hip Hop, Afro, House, Showdance, Moderne, Contemporary osv. Jeg har som danser været del i at opleve de største konkurrencer med mine tidligere hold, som at komme til Europamesterskaberne i Tyskland, verdensmesterskaberne i England og at vinde finalerunden af kaufmann cup 2018 i Hip Hop børn.

Giv tre gode råd til dine elever

  • dans fordi DU kan li’ det og vis det i din dans.
  • Vær ikke bange for at tage en udfordring op, ta’ det med et smil på læben.
  • Husk din lille dansefamilie. Dansen er meget sjovere hvis du deler den med nogen.