Emilie Rahbek

Instruktør
Emilie Rahbek

Jeg er en smilende og kærlig pige, som elsker at grine og fjolle. Jeg ønsker at alle omkring mig har det godt, og jeg er altid klar på en krammer og en lytter.

Jeg er 22 år og er mor med stort M! Jeg hjemmepasser min søn, Ollie Emil, fra Oktober 2018. Samtidig med det, så har jeg mit drømmejob, som er dansetræner. For mig er det bedste ved mit job alle de skønne elever, jeg får lov til at lære at kende. De betyder rigtig meget for mig.

Hvilke hold har du i denne sæson?

Show konkurrence 8-12 år
Different Styles 8-10 år
Different Styles 11-14 år
Hiphop konkurrence 8-12 år
Hit Fit

Hvilke ting vægter du i din undervisning?
I mine timer er der plads til en masse fjol og hygge, men også seriøsitet. En god blanding af det hele.

Jeg vægter højt, at alle skal have det godt og alle skal ses og høres. Det vigtigste er, at alle synes det er dejligt at komme til dans!

Hvor mange år har du selv danset og hvilke stilarter?
Jeg har danset i 16 år. Jeg har prøvet en del forskellige stilarter, bl.a. hiphop, disco, showdance, rock n roll og hitfit.

Giv tre gode råd til dine elever:

  • Tro på dig selv! Giv dig selv lov til at give den fuld gas og slippe kontrollen. Hold ikke igen fordi du er bange for at fejle.
  • Øvelse gør mester. Du skal ikke være god for at starte, men du skal starte for at blive god. Mange trin kan føles umulige, men ikke giv op, bliv istedet ved med at øve, for pludselig er de trin easy peacy for dig!
  • Vær en god holdkammerat og støt op om hinanden. Så bliver det altid skønt at komme til dans.