Indkaldelse til generalforsamling 2021

Indkaldelse til generalforsamling 2021

Generalforsamling: Torsdag den 28. oktober – 2021, kl.18:30 Mødested: Restaurant Latinerly, Sct. Mathias Gade 78, 8800 Viborg. Generalforsamlingen starter kl. 18:30 og afsluttes efterfølgende med et lettere traktement. Af hensyn til traktementet er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal ske senest d. 25. oktober 2021 til: kontakt@viborgsportsdans.dk DAGSORDEN: Valg af dirigent og referent. Beretning. Regnskab. Indkomne forslag. (skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamling) Valg. Bestyrelsen består i dag af: Formand, Bjarne Kragh Jensen Kasserer, Rikke Vesterdal Emilie Rahbek Christensen Følgende er på valg i 2021: Bjarne Kragh Jensen, modtager genvalg. Forslag: Bestyrelsen indstiller Ashli Williamson, og gerne flere,...

Det eneste vi ville var at danse…

Det eneste vi ville var at danse…

Vi tænker på alle jer, som gerne vil danse – vi åbner derfor ONLINE UNDERVISNING VIA ZOOM fra uge 4. Den første uge kan du deltage gratis, men fra uge 5 skal du være tilmeldt Viborg Sportsdans. Du kan købe et medlemskab via vores hjemmeside. Medlemskabet vil koste 500,- og vil også dække indendørstræning på ét hold á 45 minutters varighed t.o.m april, hvis vi må åbne op inden da. Der vil primært være onlineundervisning for børn og unge i første omgang. HUSK at det allerbedste er, at du kan deltage i alle de online lektioner, du ønsker.

Afslutning 2020

Afslutning 2020

Kære alle forældre og dansere Husk sidste træning inden juleferien er i uge 51. Tak til alle forældre og dansere for en dejlig første del af sæson 2020/2021 – vi er glade, stolte og super taknemmelige for jer alle sammen. I kære dansere har været så dygtige til at bruge håndsprit og til at overholde alle de nye regler, vi har fået i denne sæson. I har danset og bragt godt humør med til hver eneste dansetime, og vi håber, I har lært en masse og nydt at bevæge jer til musikken. Og I kære forældre – TAK  til jer...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling

Generalforsamling Mandag den 26-10-2020, kl.19:00 Mødested: Sct. Mathias Gade 78 st. mf. 8800 Viborg Tilmelding: kontakt@viborgsportsdans.dk DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. (skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamling) 5. Valg. Bestyrelsen består i dag af: Formand, Bjarne Kragh Jensen Kasserer, Rikke Vesterdal Pia Christensen Emilie Rahbek Christensen Følgende er på valg i 2020: Rikke Vesterdal Emilie Rahbek Christensen 6. Eventuelt.

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen til sæson 2020/2021 er nu åben. Elsker du at danse, så tag et kig på vores hjemmeside og læs om de mange forskellige hold vi har. Hvis du klikker på “se holdbeskrivelse”, så kommer alle oplysninger om pris, træningstidspunkt, opstartstidspunkt og hvem der er træner på holdet frem. Som noget nyt kan du få 50% i rabat på hold nr.2 og 3. Rabatten gives altid på det billigste hold. Rabatten er personlig og den kan ikke deles med andre. På hold med rabat betaler man for hele sæson 2020/2021 på en gang. Der gives ikke rabat på konkurrencehold. Desværre...

Holdplan for 2020/2021 – nye hold hos VSD

Holdplan for 2020/2021 – nye hold hos VSD

I år vil der være rigtig mange nye hold at finde i vores holdplan. For de små børn på 7 og 8 år starter vi holdet Kids Styles. Til de 8-10årige og 11-14årige har vi kombinationsholdet Different Styles, det er et hold, hvor man vil komme til at danse forskellige stilarter som disco, hip hop og måske lidt rock`n roll, på den måde kan man prøve at danse en masse forskellige stilarter. Begge hold er for begyndere og let øvede.

Selta er ny sponsor

Selta er ny sponsor

JUBIIII vi er så glade – SELTA har nemlig valgt at blive sponsor hos VSD i år. Tusind tak til SELTA for sponsoratet, det er vi utroligt glade for. Det betyder meget for en lille klub som vores, når vi er så heldige at få en håndsrækning ude fra – på den måde, kan vi gøre nogle ting, som vi ellers ikke ville have mulighed for.

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Vi har hos Viborg Sportsdans igennem længere tid haft et stort ønske om en ny hjemmeside, og nu er det endelig blevet en realitet. Vi er meget glade og super stolt over, at vi nu kan præsentere vores dejlige danseforening på bedste vis.