Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen til sæson 2020/2021 er nu åben. Elsker du at danse, så tag et kig på vores hjemmeside og læs om de mange forskellige hold vi har. Hvis du klikker på “se holdbeskrivelse”, så kommer alle oplysninger om pris, træningstidspunkt, opstartstidspunkt og hvem der er træner på holdet frem. Som noget nyt kan du få 50% i rabat på hold nr.2 og 3. Rabatten gives altid på det billigste hold. Rabatten er personlig og den kan ikke deles med andre. På hold med rabat betaler man for hele sæson 2020/2021 på en gang. Der gives ikke rabat på konkurrencehold. Desværre...

Holdplan for 2020/2021 – nye hold hos VSD

Holdplan for 2020/2021 – nye hold hos VSD

I år vil der være rigtig mange nye hold at finde i vores holdplan. For de små børn på 7 og 8 år starter vi holdet Kids Styles. Til de 8-10årige og 11-14årige har vi kombinationsholdet Different Styles, det er et hold, hvor man vil komme til at danse forskellige stilarter som disco, hip hop og måske lidt rock`n roll, på den måde kan man prøve at danse en masse forskellige stilarter. Begge hold er for begyndere og let øvede.

Selta er ny sponsor

Selta er ny sponsor

JUBIIII vi er så glade – SELTA har nemlig valgt at blive sponsor hos VSD i år. Tusind tak til SELTA for sponsoratet, det er vi utroligt glade for. Det betyder meget for en lille klub som vores, når vi er så heldige at få en håndsrækning ude fra – på den måde, kan vi gøre nogle ting, som vi ellers ikke ville have mulighed for.

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Vi har hos Viborg Sportsdans igennem længere tid haft et stort ønske om en ny hjemmeside, og nu er det endelig blevet en realitet. Vi er meget glade og super stolt over, at vi nu kan præsentere vores dejlige danseforening på bedste vis.