Holdplan for 2020/2021 – nye hold hos VSD

Holdplan for 2020/2021 – nye hold hos VSD

I år vil der være rigtig mange nye hold at finde i vores holdplan.

For de små børn på 7 og 8 år starter vi holdet Kids Styles. Til de 8-10årige og 11-14årige har vi kombinationsholdet Different Styles, det er et hold, hvor man vil komme til at danse forskellige stilarter som disco, hip hop og måske lidt rock`n roll, på den måde kan man prøve at danse en masse forskellige stilarter. Begge hold er for begyndere og let øvede.

Kunne du tænke dig at danse afro og er du mellem 8 og 11 år, så har vi om onsdagen lige holdet til dig. For dansere fra 11år kan man også gå på vores nye Mix-up hold. Mix-up er for jer som har danset før, på dette hold vil man komme til at danse stilarter fra hele verden.

For de unge på 13+ som har danset før, har vi fået to nye hold, det ene hold hedder La Style, som er en speciel form for hip hop, det andet hold hedder Experimental, her vil der blive danset mere blød dans.

I år vil vi som noget nyt også starte et hip hop konkurrence hold op for junior dansere og et show hold for børn, vi har selvfølgelig også et hip hop konkurrenchold for børn. Så har du lyst at bruge lidt ekstra tid på din dans, og har du mod på at komme med os ud til konkurrencer, så kom endelig forbi og bliv en del af et af vores konkurrenchold. Vi forventer at afholde nogle træninger i sommerferien for alle som har lyst til at gå på et konkurrenchold. Så kan trænere og dansere mødes inden den nye sæson begynder. Men det kommer der mere om senere.

Vi vil i næste sæson have tre hold for voksne, som gerne vil gå til Vild Med Dans – de tre hold er delt op efter niveau på danserne, så alle kan finde et hold, som passer til deres niveau.

Der er naturligvis mange at vores nuværende hold som fortsætter uændret, der i blandt er vores MGP hold for de helt små. Vi fortsætter også uændret med Hit Fit for voksne og med vores hip hop hold for øvede dansere. Vores World og dances hold fortsætter selvfølgelig også, i næste sæson har vi hele 3 hold, så der er helt sikkert et WOD hold som passer til dig.

Klik ind på vores holdplan for sæson 2020/2021 og læs om alle vores forskellige hold.

Vi håber, du finder dit næste dansehold her hos VSD.