Følg os på Facebook »

Instruktører​

Jane Ringgaard

MGP  |  Vild med dans  

​Jeg har mere end 30 års erfaring inden for danseundervisning. Som barn og ung var jeg selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere mit liv til undervisningen. 

Jeg er både en del af De Danske Danseskoler og Dansk Sportsdanserforbund og har også været en del af Team Danmark. 

Jeg er en anerkendt dommer og træner i indland og udland.

Mit speciale er blandt andet børn, jeg har trænet utallige børnepar op fra bunden og gjort dem til danmarksmestre, blandt andre Bjørn Bitsch og Tania Kehlet, og med min pædagogiske grunduddannelse formår jeg at tale i øjenhøjde til børnene og samtidig lærer dem grundprincipperne.

Jeg er altid positiv og har en humoristisk tilgang til undervisningen, jeg forstår at se på den enkelte og stille skarp ind på éns behov, uanset om det er på begynder eller eliteniveau.​

Juliane Nielsen

The World of Dances for Kidz – Level 1 & Level 2 /  Hip Hop Kids

​Hej, jeg hedder Juliane, er 16 år gammel og har danset det meste af mit liv på Palæ hos Viborg Sportsdans. Jeg har danset mange forskellige stilarter, men mest hip hop, show dance og moderne, hvor jeg blandt andet har vundet flere danmarksmesterskaber og deltaget i EM. Jeg har gennem alle årene været så heldig at blive undervist af nogle af de dygtigste og mest talentfulde dansere i Danmark herunder John og Eddy Nini, Danny Shnayderman, Timothy De Mesa, Dylan Mayoral og Valeria Kehlet.

I de seneste to år har jeg undervist i MGP og Hip Hop for børn, men i år skal jeg også være med til at starte vores helt nye og unikke undervisningskoncept ’The World of Dances for Kidz’ op. Har du et barn, der drømmer om at blive en dygtig danser samtidig med man har det mega sjovt til træning, så skal I melde jer til det hold! Jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har måske også undervist dit barn tidligere? Hvis det er tilfældet, har du sikkert ’fornemmet’, at jeg synes det er mega sjovt at undervise børn. Jeg elsker simpelthen at danse sammen med børnene og se, hvordan de udvikler sig sportsligt og personligt.

Dans er for mig er alting. Det er der, jeg føler mig allerbedst tilpas og i mit rette element. Man kan ikke andet end at blive glad af at danse. Det er mit håb og mit mål, at jeg kan overbringe denne danseglæde til alle mine danseelever.​

Cecilie Karlsen

Hip Hop Teens

Jeg bor i Viborg og har danset siden jeg var 4-5 år. Jeg er primært hip hop danser, men har dog også danset show Dance og moderne dans. Jeg begyndte at danse konkurrence, da jeg var 9 år på et rimeligt højt niveau og har nu vundet Danmarksmesterskaberne 3 gange. 

Jeg har altid elsket at danse og kan bare ikke stå stille når der kommer musik på. Jeg er også en danser som altid prøver at overgå mig selv og som stræber efter at blive bedre. Jeg har haft mange forskellige trænere med forskellige stilarter indenfor hip hop og har dermed også lært mange forskellige stilarter at kende. Jeg er et åbent menneske og elsker at tage til workshops, da man lære nye ting og nye mennesker at kende. 

Palæ - Viborgsportsdans har fulgt mig næsten lige siden min første dansetime. jeg elsker at være en del af fælleskabet hernede som jeg også går meget op i. jeg har altid været meget glad for at danse hernede og glæder mig til at give den glæde videre til en masse andre. Store som små

Emilie Rahbek Christensen

Hip Hop​ - ​Konkurrencehold 8-11år


​Jeg er 21 år og jeg har danset siden jeg var 6 år gammel. Jeg har danset mange forskellige stilarter, her i blandt rock n’roll, disco, ballet, moderne og hiphop. Men det at danse på et hold har jeg altid holdt mest af. Derfor er jeg også rigtig glad for, at det er konkurrencehold jeg arbejder med hos Viborg Sportsdans. I år skal jeg i gang med min 4 sæson som instruktør hos Viborg Sportsdans. 

For 3 år siden startede jeg med holdene Crazy gang og C gang. Vi har fået nogle kæmpe store oplevelser sammen. Mine hold har alle år kvalificeret sig til Finalen i Kaufmann cup og i 2018 vandt vi finalen i Operaen. Crazy gang kvalificerede sig til EM og VM i både 2018 og i 2019.

I år starter jeg et helt nyt konkurrencehold op for børn, og jeg glæder mig til at arbejde med holdet og til alle de nye udfordringer og spændende oplevelser det vil bringe.

Laura

Hip Hop Kids / The World of Dances for Kidz – Level 2


​Jeg bor i Viborg og skal igang med mit 9. år som danser. Jeg går til konkurrence hip hop her på Palæ og danser i Crazy Gang på 3. år.

Jeg har også andre erfaringer inden for dans såsom showdance og moderne. Jeg begyndte at danse konkurrence for 3 år siden og har opnået en masse titler og medaljer sammen med mine hold. 

Når jeg danser føler jeg mig fri, og tænker ikke på hvad andre siger eller tænker. Jeg lukker mig ind ​i en​ verden af glæde og koncentration. Jeg gør alt for at blive bedre hele tiden. Bl.a. Har jeg deltaget i en masse workshops.

Jeg er en glad og åben pige som elsker at lære fra mig og elsker børn og jeg glæder mig til at komme igang som hjælpetræner på Palæ.

Sebastian

The World of Dances for Kidz – Level 1


Isabella

Hip Hop Kids


​​

Sille​

The World of Dances for Kidz – Level 1 & Level 2

Jeg bor i Viborg og har danset siden jeg var 4 år gammel. De fleste af mine danseår har været på Palæ Viborg Sportsdans, som kun har givet mig mere og mere danseglæde gennem årene. Hip Hop er den stilart, jeg har dyrket mest i, men kan selvfølgelig også grundtrinene til mange andre stilarter. Derudover har jeg gået på konkurrencehold i 4 år, og fået en masse erfaring derfra. 

For mig handler dans om at have det sjovt og have den indre danseglæde, og det bliver endnu federe, at jeg skal finde den frem i børnene.

Jeg glæder mig rigtig meget til , at være træner og jeg er sikker på at vi får en masse sjove og dejlige timer.

​Zenia

Mini MGP​ / MGP Stars

​Palæ Viborg Sportsdans: Sct. Mathias Gade 78, 8800 Viborg - CVR: 85142712 -  Mail: kontakt@viborgsportsdans.dk