Følg os på Facebook »

Om Viborg Sportsdans

​I 1978 blev Viborg Sportsdanser Forening dannet. Siden da har foreningen tilbudt et varieret udbud af danse for alle interesserede dansere på amatørplan. 

Viborg Sportsdanser Forening har dansere på alle niveauer lige fra begynderstadiet til eliten, der deltager i konkurrencer nationalt samt internationalt.

A-medlemmer er aktive dansere og B-medlemmer er hvis man ikke ønsker at danse, men gerne vil støtte op om foreningens aktiviteter og have stemmeret til generalforsamlingen.

​Foreningens formål er at oparbejde og styrke sammenholdet og kammeratskabet blandt medlemmerne. At virke til gavn for dansesporten samt at varetage medlemmernes interesser overfor myndighederne og i organisationerne under Dansk Sportsdanserforbund.

Foreningen ledes af en bestyrelse på mindst tre medlemmer, der vælges af generalforsamlingen. Generalforsamling skal afholdes inden den 31.oktober og alle A-medlemmer over 16 år og B-medlemmer er stemmeberettigede, hvis kontingentet er indbetalt.

Undervisningen foregår i vores lokaler i Palæ i Sct. Mathias Gade 78 i Viborg. Det ligger for enden af gågaden tæt ved Domkirken.

​Palæ Viborg Sportsdans: Sct. Mathias Gade 78, 8800 Viborg - CVR: 85142712 -  Mail: kontakt@viborgsportsdans.dk